Hösttermin 2019

Årets hösttermin startar den 26/8

Tid: 18.30-20.00 

Plats: Östergårdskolan

Hoppas att vi ses 🙂

Posted in Okategoriserade


Tjejgruppen

Eftersom vi inte har tillräckligt många tjejer som kommer till den träningen så har vi tagit bort tjejträningen just nu. när det finns intresse för den igen så kan vi starta upp den igen.

Det är dock väldigt roligt att tjejerna kommer på den vanliga träningen och visar att det inte är otäckt att träna med killarna.

Posted in Okategoriserade


IIC Sköve

Vår tränare Victoria har i augusti varit på en stor svartbältes utbildning, ett IIC (International Instructors Course). Där var ca. 200 deltagande svartbältare från 13 olika länder. På denna utbildningen gick dom igenom mycket tekniker och Tul (läs mer under fliken Tul). Vår tränare går på mycket utbildningar och läger för att hålla sig uppdaterad inom dom olika grenarna i Taekwon-Do (lär mer under fliken Taekwon-Do Cirklen).

Under utbildningen träffade Victoria även en massa gamla kompisar från andra klubbar, Peter, Daniel och Aida från Ljungby Taekwon-Do klubb, Gustav, Peter, Rebecka och Emil från Stenungsunds Taekwon-Do Klubb och Ogge och Robert från Värnamo Taekwon-Do Klubb.

Den sista bilden är från det officiella middagen som utbildningen anordnade. Det var ett mycket trevligt event med många intressanta samtal med goda vänner.

Med ett svart bälte öppnas många intressanta dörrar men man måste kämpa för det, men det är värt det i slutändan.

Posted in Okategoriserade


Uppstart Taekwondo För Tjejer

Vill du och dina tjejkompisar börja träna självförsvar men ni vill gärna att det bara är tjejer på träningen eller ni vill träna kampsport men har inte haft tillfälle att prova?

Då finns det tillfälle på tisdagen under sportlovsveckan.

Tisdagen den 20/2 2018 kommer det vara ett prova på tillfälle i Rutgerskolans idrottshall 17:30-19.00 för alla tjejer som vill prova på att träna Taekwon-Do.

Vi kommer sedan ha Taekwon-Do träning för enbart tjejer på tisdagar 18.30-20.00 i Östergårdsskolans idrottshall.

Vi tränar Taekwondo ITF vilket innebär att vi tränar koreanskt självförsvar, vi använder våra händer och fötter för att blockera och kontra olika slag och sparkar.
Vi lär oss INTE att slåss, vi lär oss att hantera jobbiga situationer och vi höjer vårt självförtroende och lär oss att tro på oss själva.

Inom Taekwon-Do tränar vi sparring, mönster, självförsvar, redskapsträning och grundträning.

Taekwon-Do erbjuder även:

Gemenskap

En rolig och effektiv träningsform

Realistisk självförsvarsträning

Tävlingar

Träningsläger

Graderingar

Posted in Okategoriserade


Ny hemsida!

Detta är vår nya hemsida.

Här hittar du all information som du kan behöva.

 

 

Posted in Nyheter
Taggar

Senaste inläggen

Top