IIC Sköve

Vår tränare Victoria har i augusti varit på en stor svartbältes utbildning, ett IIC (International Instructors Course). Där var ca. 200 deltagande svartbältare från 13 olika länder. På denna utbildningen gick dom igenom mycket tekniker och Tul (läs mer under fliken Tul). Vår tränare går på mycket utbildningar och läger för att hålla sig uppdaterad inom dom olika grenarna i Taekwon-Do (lär mer under fliken Taekwon-Do Cirklen).

Under utbildningen träffade Victoria även en massa gamla kompisar från andra klubbar, Peter, Daniel och Aida från Ljungby Taekwon-Do klubb, Gustav, Peter, Rebecka och Emil från Stenungsunds Taekwon-Do Klubb och Ogge och Robert från Värnamo Taekwon-Do Klubb.

Den sista bilden är från det officiella middagen som utbildningen anordnade. Det var ett mycket trevligt event med många intressanta samtal med goda vänner.

Med ett svart bälte öppnas många intressanta dörrar men man måste kämpa för det, men det är värt det i slutändan.

Posted in Okategoriserade

Senaste inläggen

Top